Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • A Poster A Day

  For tre år siden besluttede den New York-baserede multimediedesigner og art director Alex Proba sig for at gøre noget vildt. Hver dag i et år ville hun lave en plakat. 

  Plakat-dogme: Hendes dogme var, at det kun måtte tage 30 minutter. Det er der kommet nogle finurlige værker ud af, og vi har håndplukket dem, som vi slet ikke kunne stå for.

  Alex Proba, A Poster A Day, New york based designer, limited edition prints

  Proba om projektet: “Projektet er blevet min visuelle dagbog, fortalt gennem en plakat hver dag. Det sidste, jeg gør, inden jeg går i seng, er at lave en plakat - for mig er det ligesom at børste tænder.

  A Poster A Day, Alex ProbaA Poster A Day, Alex Proba, Studio Proba, limited edition printA Poster A Day, Studio Proba, Alex Proba, limited edition print

  Ideen om A Poster A Day opstod en aften, hvor Proba var kørt fast i et projekt og i stedet begyndte at lave grafik for at komme tilbage i det kreative spor. Og da slog det hende, hvor glad hun blev, når hun fik lov til at skabe sine egne historier uden en masse restriktioner, noget, der udelukkende skulle være smukt og livsbekræftende. 

  Find plakaterne her

      Alex Proba, Studio Proba A Poster A Day, limited edition printsAlex Proba, Studio Proba, A Poster A Day, limited edition printsA Poster A Day, Alex Proba, Studio Proba, limited edition prints

  Ditte Reckweg om plakaterne: “De er abstrakte og alligevel ret konkrete. En slags små stilleben med et humoristisk snit.” 


  Limited edition: Hver plakat er kun printet i 25 eksemplarer. Størrelsen er A4, og de koster 299 kr. Alle plakater er nummereret og signeret. 

  Følg med i Alex Probas A Poster A Day-projekt på Tumblr her.

  A Poster A Day, Alex Proba, Studio Proba, limited edition prints

Related posts

 • Kunsten at indfange en stemning

  Hvis du er inkarneret modefan og har været det længe, kender du uden tvivl Souvanni Asmussen. I begyndelsen af 90-erne var hun en af de første danske stylister, der arbejdede med at bygge en scene op...

  Read More...
 • En ny darling: Blooper Table Lamp

  Vi har fået en ny darling i vores butikker. Hendes navn er Blooper, og hun er en enkel, cool og gedigen LED-bordlampe designet af Mette Schelde for Please Wait to be Seated. Vi har mødt Thomas Ibsen...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c