Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • Forår på krukke

  Edge Pot er en ny serie enkle og rustikke plantekrukker designet af Stilleben for Skagerak, det tidligere Trip Trap. Krukkerne i hånddrejet terrakotta er skabt af de to designere bag Stilleben, Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. Inspirationen kommer fra gamle græske og ægyptiske amforaer og vaser med fod. Formen er fortolket i et mere nutidigt, enkelt og rustikt sprog, hvor foden indgår som en integreret del af formen. Krukkerne er designet til både ude og inde, ud fra tanken om at vi i stigende grad indretter på samme måde begge steder; masser af store grønne planter og krydderurter indenfor, mens tæpper, puder og møbler rykker ud på terrassen og altanen. Med deres karakteristiske form, er de middelhavsinspirerede krukker gode til at skabe nye visuelle udtryk i selv de mindste hjørner og kroge.

  Edge Pots kommer i flere forskellige størrelser og farver, i glaseret og uglaseret terrakotta med et stempel som er præget ned i det rå ler. Krukkerne til brug udendørs, har desuden huller i bunden så vandet kan løbe fra.

  Hos Stilleben glæder vi os til at bruge krukkerne både ud og inde. På terrassen vil vi lave en minihave med forskellige løgplanter og sommerblomster i det store plantefad og plante træer og buske i de store krukker. Indenfor vil vi skabe nyt liv i køkkenet ved at bruge de glaserede krukker til krydderurter, forårsblomster ogkøkkentøj.

  Vi er glade for endeligt at kunne vise kollektionen frem i butikken og på netshoppen. Vi er nemlig meget stolte over designsamarbejdet med Skagerak, der for os står som én af Danmarks ypperste designvirksomheder. De beviser gang på gang, at de med deres kompromisløse holdning til materialevalg- og kvalitet, i samspil med æstetik og funktion, formår at forny sig og samtidigt bevare deres umiskendelige designaftryk.

  Edge Pots Journal

Related posts

 • Event - et linoleumstryk bliver til

  Har du længe drømt om at eje et Monika Petersen linoleumstryk på babyblåt, rødt eller gult papir, eller er du nysgerrig efter at se, hvordan et linoleumstryk bliver til? Nu har du mulighed for begge dele!

  Read More...
 • Kunsten at indfange en stemning

  Hvis du er inkarneret modefan og har været det længe, kender du uden tvivl Souvanni Asmussen. I begyndelsen af 90-erne var hun en af de første danske stylister, der arbejdede med at bygge en scene op...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c