Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • A Poster A Day

  For tre år siden besluttede den New York-baserede multimediedesigner og art director Alex Proba sig for at gøre noget vildt. Hver dag i et år ville hun lave en plakat. 

  Plakat-dogme: Hendes dogme var, at det kun måtte tage 30 minutter. Det er der kommet nogle finurlige værker ud af, og vi har håndplukket dem, som vi slet ikke kunne stå for.

  Alex Proba, A Poster A Day, New york based designer, limited edition prints

  Proba om projektet: “Projektet er blevet min visuelle dagbog, fortalt gennem en plakat hver dag. Det sidste, jeg gør, inden jeg går i seng, er at lave en plakat - for mig er det ligesom at børste tænder.

  A Poster A Day, Alex ProbaA Poster A Day, Alex Proba, Studio Proba, limited edition printA Poster A Day, Studio Proba, Alex Proba, limited edition print

  Ideen om A Poster A Day opstod en aften, hvor Proba var kørt fast i et projekt og i stedet begyndte at lave grafik for at komme tilbage i det kreative spor. Og da slog det hende, hvor glad hun blev, når hun fik lov til at skabe sine egne historier uden en masse restriktioner, noget, der udelukkende skulle være smukt og livsbekræftende. 

  Find plakaterne her

      Alex Proba, Studio Proba A Poster A Day, limited edition printsAlex Proba, Studio Proba, A Poster A Day, limited edition printsA Poster A Day, Alex Proba, Studio Proba, limited edition prints

  Ditte Reckweg om plakaterne: “De er abstrakte og alligevel ret konkrete. En slags små stilleben med et humoristisk snit.” 


  Limited edition: Hver plakat er kun printet i 25 eksemplarer. Størrelsen er A4, og de koster 299 kr. Alle plakater er nummereret og signeret. 

  Følg med i Alex Probas A Poster A Day-projekt på Tumblr her.

  A Poster A Day, Alex Proba, Studio Proba, limited edition prints

Related posts

 • Lancering: Moebe Wall Mirror

  Til dit soveværelse, badeværelse, gang eller stue. Moebe har netop lanceret Wall Mirror - et enkelt spejl, som passer til alle rum. Lige nu kan du opleve en stor væg fyldt med Wall Mirrors i Stilleben...

  Read More...
 • Tokyo-lancering - nye Arhoj-produkter!

  Mandag d. 10. april lancerer Studio Arhoj en serie af helt nye produkter - inspireret af Tokyos rå, hektiske og farvestrålende gader! Vi er de første, der forhandler Tokyo-serien...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c