Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • En ny darling: Blooper Table Lamp

  Blooper Table Lamp, Please wait to be Seated, Stilleben

  Vi har fået en ny darling i vores butikker. Hendes navn er Blooper, og hun er en enkel, cool og gedigen LED-bordlampe designet af Mette Schelde for Please Wait to be Seated. Vi har mødt Thomas Ibsen fra Please Wait to be Seated til en snak om den helt nye lampe. 

  Hvad er tanken med Blooper Table Lamp? 
  “Da Mette Schelde designede lampen, var det vigtigt, at brugeren kunne interagere med den. Den lille runde disk fungerer både som tænd og sluk og som lysdæmper. En funktion, der er inspireret af de gamle bilradioer, hvor man kan tune ind til de forskellige radiostationer. Man gør noget, og så sker der noget. Det synes vi, der er noget helt basalt dragende ved.”

  Hvordan bruger du lampen?
  “Det indirekte lys er perfekt i din vindueskarm, på en kommode eller som vågelys på børneværelset, fordi den lille runde disk fungerer som lysdæmper. Selv bruger jeg den som læselampe ved siden af sengen og i min bogreol, hvor den skaber en hyggelig stemning. Den er ikke så stor, så den kan næsten placeres over alt.”

  Find Blooper Table Lamp HER

  Blooper Table Lamp, Stilleben, Please Wait to be Seated

  Blooper Lamp, Stilleben, Please Wait to be Seated

  Lampen fås i tre farver - hvorfor disse farver?
  “Det har taget os rigtig lang tid at finde frem til vores egen farveskala. I dag har vi seks farver, som indkapsler vores dna, hvoraf Navy Blue, Ash Grey og Fig Purple er tre af dem. Farverne er alle nemme at mikse, og de går igen i vores forskellige produkter - fra Planet Lamp til Wall Box og Noveau Pin. Vi tilføjer selvfølgelig nye farver af og til, også obstruktionsfarver som elektrisk blå, som vores Planet Lamp nu også fås i. Farver er komplicerede, men sort og hvid er bare alt for kedeligt...”

  Blooper Table Lamp, Please Wait to be Seated, Stilleben

  Blooper Table Lamp  er udført i pulverlakeret stål og fås i tre farver - find din farve HER

  Blooper Table Lamp, Stilleben, Please Wait to be SeatedBlooper Table Lamp, Stilleben, Please Wait to be Seated
  Blooper Table Lamp, Stilleben, Please Wait to be Seated


Related posts

 • Kunsten at indfange en stemning

  Hvis du er inkarneret modefan og har været det længe, kender du uden tvivl Souvanni Asmussen. I begyndelsen af 90-erne var hun en af de første danske stylister, der arbejdede med at bygge en scene op...

  Read More...
 • NYT Stilleben serveringsbræt

  Vi er glade for at kunne introducere vores nye Stilleben serveringsbræt i dansk valnøddetræ. Se, hvordan tre af vores venner Mikkel Karstad, Line Thit Klein og Saar Manche bruger serveringsbrættet i deres hverdag...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c