Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • Friends of Stilleben

  Cecilie Stöger Nachman

  Cecilie Stöger Nachman, grundlægger af Kula Wrap, PR-ansvarlig hos Skagerak og designkoordinator hos The Apartment, har fundet sine 6 Stilleben-favoritter. Hun er bl.a. til blomster - både på tekstil og print, og så har hun en svaghed for Japan og skal derfor nyde sin sommeris af en japansk dessertkop...

  Milsted tea cozy, Stilleben

  “Jeg drikker ikke så meget te, men denne tehætte fra Milsted er så dekorativ, at den bare kan stå fremme og pynte i mit køkken. Jeg er vild med tekstiler, og Cecilie Milsted Lind har virkelig et godt øje for lækre kvaliteter og de fineste print.” 

  Find tehætten her.

  Stilleben Print Collection, Stilleben by Sarah Becker for Stilleben Print Collection

  “Blomster er altid godt - også i glas og ramme. Dette print med motiv af Sarah Becker for Stilleben Print Collection er ingen undtagelse. Jeg er vild med hendes finurlige univers og har en lille samling af hendes håndklippede julepynt - det er så pænt, at jeg aldrig nænner at tage det ned efter jul.” 

  Find printet her.

  Jicon desert cup, Stilleben, Japanese design

  “Jeg elsker Japan og har været der flere gange. Det er et fantastisk og fascinerende land. Alting er så anderledes, men samtidig føler man sig hjemme. Den lille dessertkop fra japanske Jicon vil minde mig om Japan, hver gang jeg fylder den med sommerens is!” 

  Find dessertkoppen her. 

  Egon Eiermann, Please Wait to be Seated, Stilleben, jaipur

  “Jeg er stor fan af Egon Eiermanns præcise og minimalistiske univers. SE68 Dining Chair i farven Jaipur fra Please Wait to be Seated vil være flot ved mit skrivebord. Stolen er ikke kun smuk - den er også enormt god at sidde på.”

  Find stolen her.

  Wooden box, Cabinet, handmade box, Stilleben

  “Små kasser er lykken! Jeg er lidt af en samler og kan ikke få nok. Denne håndlavede i tonet glas fra danske Cabinet er så fin. Jeg vil sætte den i mit soveværelsesvindue, så solen kan spille i det farvede glas...” 

  Find skrinet her. 

  Nebulosa bedding, Skagerak, design by All The Way to Paris, ATWTP, Stilleben

  “Man kan aldrig få for meget sengetøj, og dette Nebulosa-sengetøj designet af ATWTP for Skagerak er i 100% økologisk bomuld og har små yndige mørkeblå prikker, som symboliserer en fredfyldt stjernehimmel.” 

  Find sengetøjet her.

Related posts

 • En reol - på tre måder

  Høj, lav eller midt imellem. Med store eller små hylder. Vivlio-reolen, designet af Included Middle for Skagerak, gør det nemt at bygge en reol, som passer til dine behov. Vi har bygget og stylet Vivlio-reolen på tre måder...

  Read More...
 • Vores altan-favoritter  Maj-tid er altantid! I år vil vi slappe af i skyggen med en stor blød dyne i stolen, for der findes ikke noget bedre... Vi vil lukke øjnene bag store lyserøde solbriller og måske spraye vores planter fra altan-stolen...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 22451131 / +45 27113191

Tilføjet til kurven

c