Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • Forelsket i Society

  Society, Society Nordic, visiting Society, Stilleben, pillowsLouises vindueskarm - Society laver også gardiner. Alt fra Society kan bestilles i Stilleben.

  På besøg hos Louise fra Society Nordic

  For ca. 12 år siden forelskede Louise Schou, der i dag har agentur på Society i hele Norden, sig fuldstændig i det italienske tekstilbrand. Faktisk var det på en ferie ved Comosøen, at hun fik øjnene op for Society og besluttede sig for, at hun bare måtte være deres agent.

  “Jeg blev med det samme fuldstændig forelsket i farverne og kvaliteterne,” siger Louise, der med en baggrund i modebranchen altid har været helt vild med tekstiler og i de første år fyldte kufferten med Society, hver gang hun var i Italien.

  Society, Society Nordic, StillebenSociety, Society Nordic, Stilleben Society, Society Nordic, StillebenSociety, Society Nordic, Stilleben

  Louises første Society-køb var en hvid hørdug med hulmønster, som hun købte for ca. 12 år siden. Dugen kommer stadig ofte på bordet - Society er ikke til at slide op (øverst til højre).

  Society pillows, Society Nordic, Stilleben

  Louise forstår at mikse farver og kvaliteter lag på lag - som her, hvor tæpper i forskellige teksturer og puder i nøje afstemte farver pryder hendes sofa...

  Halvt italiener: Det er ikke svært at forstå, hvorfor Louise og Society er det perfekte match. Når man kigger rundt i hendes hjem, ser man masser af italienske referencer; mørke træsorter, glas, finurlig keramik og vigtigst af alt: skønne tekstiler i den kompromisløse Society-kvalitet. “ Jeg er kommet i Italien i mere end 20 år og føler mig nærmest som halvt italiener,”  siger hun og smiler.

  At indrette med tekstil: For Louise er tekstilerne en essentiel del af indretningen, og hun bruger dem på sin helt egen måde til at sætte stemningen - lange lette gardiner, der leger med lyset, tæpper i forskellige kvaliteter og farver lag på lag, små tableauer af stablede puder og dekorative stofservietter på bordet.Society, Society Nordic, Louise Schou, Stilleben

  Mønstre fra arkiverne: I Danmark er Society mest kendt for sine ensfarvede hør-tekstiler, men det lille familieejede brand, som bliver produceret på den over 100 år gamle Limonta-fabrik i Italien, er også mester i mønstre: “Society gør aldrig noget halvt. De bruger bl.a. meget tid på at genskabe mønstre fra Limonta-fabrikkens fantastiske mønsterarkiv. Samtidig er de heller ikke bange for at afprøve nye metoder - derfor kommer Society altid op med nogle kvaliteter, som man ikke ser andre steder,” siger Louise.

  Kostbare tekstiler: Jo, Society kan med rette kaldes tekstilnørder, da de bruger lang tid på at finde frem til den helt rigtige kvalitet. Alle tekstiler fra Society bliver indfarvet efter vævning og syning. Det betyder, at tråden og stoffet får præcis samme farve, men også at ikke to tekstiler er helt ens. Det kommer især til udtryk i de populære hør-kvaliteter, som adskiller sig fra andre tekstiler ved sine smukke umættede farver og sin tynde crispy kvalitet.

  En tynd tråd: Det samme gør sig gældende for sengetøjet i bomuld, hvis lette, kølige og crispy kvalitet skyldes, at Society bruger en meget tynd tråd i forhold til andre bomuldskvaliteter. Den tynde tråd gør, at det tager lang tid at producere stoffet. En kostbar fremstillingsmåde, der gælder for alle deres tekstiler, som foruden hør og bomuld tæller uld, alpaca, kashmir og silke.Society, Society Nordic, Stilleben

  Society, Society Nordic, Stilleben

  Den nye A/W 2016-kollektion, som lander i Stilleben i starten af september, byder bl.a. på mønstrede tekstiler, heriblandt vendbare sengetæpper, hvor det håndvævede mønster optræder forskelligt på hver side.

  Society, Society Nordic, Stilleben

  Society producerer alt fra puder, sengetæpper og sengetøj til halstørklæder, tasker, stofservietter, duge, gardiner og viskestykker. Vi har et stort udvalg i butikken, men alt kan bestilles hjem - se kort med farver og kvaliteter i butikken.

  Society, Society Nordic, Stilleben

  Society, Society Nordic, Stilleben

  Society, Society Nordic, Stilleben

  Psst: I år lancerer Society for første gang gulvtæpper - find dem i butikken i begyndelsen af september...

Related posts

 • Vores altan-favoritter

  Maj-tid er altantid! I år vil vi slappe af i skyggen med en stor blød dyne i stolen, for der findes ikke noget bedre... Vi vil lukke øjnene bag store lyserøde solbriller og måske spraye vores planter fra altan-stolen...

  Read More...
 • Friends of Stilleben

  Cecilie Stöger Nachman, grundlægger af Kula Wrap, PR-ansvarlig hos Skagerak og designkoordinator hos The Apartment, har fundet sine 6 Stilleben-favoritter. Hun er bl.a. til blomster - både på tekstil og print...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 22451131 / +45 27113191

Tilføjet til kurven

c