Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • Fotoværker af Maja Flink

  Vi er virkelig stolte over at kunne præsentere den svenske fotograf Maja Flink, hvis fotoværker vi netop er begyndt at forhandle. Maja, som er meget optaget af portrætgenren, har bl.a. fotograferet stjerner som Gwyneth Paltrow og Reese Witherspoon.

  Som noget ganske særligt har hun lavet tre objekt-portrætter til os. Find værkerne her - eller se længere nede. 

  Maja Flink, portraits of objects, photographer, Stilleben

  Maja Flink om fotografi: “Min kærlighed til fotografi begyndte med min bedstefars fotoalbummer. Han var en dygtig amatørfotograf, som altid fotograferede sin familie. I mine bedsteforældres hjem var der en hylde med alle hans albummer. De havde numre og stod i kronologisk rækkefølge. Man kunne følge min familiehistorie, fra før min mor blev født, og hver gang, jeg besøgte mine bedsteforældre, måtte jeg bare kigge i dem.”

  Bowl, Maja Flink, portrait of object, Stilleben   Tool, Maja Flink, portrait of object, Stilleben   Paper, Maja Flink, portrait of object, Stilleben

  Alle tre objekt-portrætter Bowl, Tool og Paper er meget personlige - bl.a. har sukkerskålen tilhørt hendes bedstemor.

  Bowl er med i hendes bog, som du kan læse om længere nede, mens de to andre værker er lavet særligt til Stilleben:

  “Jeg har valgt to objekter, som både repræsenterer min fortid og nutid. Jeg associerer "Tool" og "Papir" med ord versus handling, fantasi versus realitet.”

  Værkerne, der hver er lavet i 50 eksemplarer, måler 32 x 42 cm. og koster 1.150 kr. Find dem her.

    Maja Flink, FU, book, Stilleben

  Kroppen husker: Vi har også fået fingre i Majas første bog FU, der indeholder portrætter af ekskærester, veninder og familie - og hende selv. Bogen kredser om en cykelulykke, hun var ude for i 2003, hvor hendes ben var et åbent sår. Det er der også billeder af, og som der står i bogen: “De siger, at kroppen husker smerte.”

  For You - Fuck You: FU har en dobbeltbetydning; For You og Fuck You - en titel, der siger noget om hendes forhold til de portrætterede - fra hendes mor til eks-kæresterne og cykelulykken.

  10 eksemplarer tilbage: Bogen er udkommet i 100 eksemplarer, og vi sælger de sidste 10. På coveret er et selvportræt af Maja, og indeni finder du bl.a. et af Majas første portrætter; hende selv omgivet af sin mor og mormor - tre generationer samlet.

  Bogen koster 275 kr. - find den her.

Related posts

 • Lancering: Moebe Wall Mirror

  Til dit soveværelse, badeværelse, gang eller stue. Moebe har netop lanceret Wall Mirror - et enkelt spejl, som passer til alle rum. Lige nu kan du opleve en stor væg fyldt med Wall Mirrors i Stilleben...

  Read More...
 • Tokyo-lancering - nye Arhoj-produkter!

  Mandag d. 10. april lancerer Studio Arhoj en serie af helt nye produkter - inspireret af Tokyos rå, hektiske og farvestrålende gader! Vi er de første, der forhandler Tokyo-serien...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c