Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • Papirkunst af en anden verden

  At træde ind i papirkunstner Marianne Eriksen Scott-Hansens værksted er som at træde ind i en anden verden. En eventyrverden af florlet farvet silkepapir og gigantiske blomster, der på dragende vis synes at indkapsle essensen af liv. Nu har du mulighed for at få fingre i de fantastiske blomsterværker - faktisk er vi de første, der forhandler blomsterne enkeltvis.

  Marianne Eriksen Scott-Hansen, handmade flowers, paper art

  Find blomsterne i vores butik i Niels Hemmingsens Gade.

  Kunst på en ny måde: Vi kan rigtig godt lide tanken om, at kunst ikke behøver at være indrammet. Og Mariannes blomster, som alle er klippet i hånden af hende selv og derfor alle er forskellige, sætter sit helt særlige præg på rummet, når de får lov til at være en del af det.

  Til loft, til væg: Blomsterne er lavet af silkepapir og kopipapir. Og hver blomst har et fint groisgrainbånd på bagsiden, så den nemt kan hænges op på væggen som et smukt kunstværk - alene eller sammen med dine andre værker - i loftet som en roset eller om en søjle.

  Marianne Eriksen Scott-Hansen, handmade flowers, Stilleben

  At skabe ud af ingenting: “Filosofien om at skabe ud af ingenting har altid fulgt mig. Mine blomster er lavet af silkepapir og almindeligt kopipapir - jeg kan godt lide tanken om, at det er materialer, som alle har adgang til. Og så er det spændende og udfordrende at skabe noget ud af ingenting,” siger Marianne, som desuden gør en dyd ud af at udnytte papiret optimalt, så hun undgår spild.

  Marianne klipper ofte i 50-60 lag papir ad gangen, hver blomst er sat sammen af ca. 100-300 blade, der er klippet, formet og draperet i hånden – alt er lavet på hendes skarpe øjemål.

  Priser: 30 cm: 1.900 kr., 50 cm: 3.200 kr., 70 cm: 4.500 kr.

  Marianne Eriksen Scott-Hansen, handmade flowers, Stilleben

  Blomster med personlighed: “Jeg kan rigtig godt lide blomsterne hver for sig. Så får de lov til at stråle – med hver deres personlighed.” siger Marianne.

  Følg Marianne Eriksen Scott-Hansen på Instagram – blandt hendes følgere er bl.a. folk fra Chanel, Gucci, Red Valentino, Anna Molinari og en af Karl Lagerfelds muser… klik her.

Related posts

 • Vores altan-favoritter

  Maj-tid er altantid! I år vil vi slappe af i skyggen med en stor blød dyne i stolen, for der findes ikke noget bedre... Vi vil lukke øjnene bag store lyserøde solbriller og måske spraye vores planter fra altan-stolen...

  Read More...
 • Friends of Stilleben

  Cecilie Stöger Nachman, grundlægger af Kula Wrap, PR-ansvarlig hos Skagerak og designkoordinator hos The Apartment, har fundet sine 6 Stilleben-favoritter. Hun er bl.a. til blomster - både på tekstil og print...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 22451131 / +45 27113191

Tilføjet til kurven

c