Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret
 • Tokyo-lancering - nye Arhoj-produkter!

  Studio Arhoj, Tokyo series, Stilleben, new products, Tokyo street

  Mandag d. 10. april lancerer Studio Arhoj en serie af helt nye produkter - inspireret af Tokyos rå, hektiske og farvestrålende gader!

  Tokyo i Stilleben!
  Vi er de første, der forhandler Tokyo-serien, og det fejrer vi fra på mandag med en bid af Tokyo street i begge butikker. Kom forbi, og få fingre i de allerførste produkter - og oplev samtidig et lille stykke af en japansk gade med alt, hvad der dertil hører sig af tilklistrede, multifarvede og rå betonflader - naturligvis kreeret af Anders Arhøj selv...

  Tokyo-serien, der forener nordisk design med dynamikken i japansk popkultur, består af formstøbt porcelæn med glasurer, der afspejler en flydende verden af neonlys, levende historie og by i udvikling.

  Vi ses i Stilleben!

  Frederiksborggade 22, 1360 Kbh. K

  Niels Hemmingsens Gade 3, 1153 Kbh. K

Related posts

 • Event - et linoleumstryk bliver til

  Har du længe drømt om at eje et Monika Petersen linoleumstryk på babyblåt, rødt eller gult papir, eller er du nysgerrig efter at se, hvordan et linoleumstryk bliver til? Nu har du mulighed for begge dele!

  Read More...
 • Kunsten at indfange en stemning

  Hvis du er inkarneret modefan og har været det længe, kender du uden tvivl Souvanni Asmussen. I begyndelsen af 90-erne var hun en af de første danske stylister, der arbejdede med at bygge en scene op...

  Read More...

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c