Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret

Design by Stilleben

De to designere bag Stilleben, Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft er et af tidens mest toneangivende designerpar indenfor boliginteriør. Under eget navn har de blandt andet skabt, Memphis, et signaturstel i stentøj, drejet i hånden i Danmark. Stillebens eget design, som forhandles eksklusivt i butikken og på stilleben.dk, er enkelt og funktionelt, men altid med en detalje som gør forskellen.

“Som designere bruger vi vores mangeårige erfaring med hvilke produkter der formår at være både nyskabende og salgbare. Det er altid historien og det æstetiske udtryk der er vores udgangspunkt når vi går til en opgave. Men modtageren og den kontekst produktet skal indgå i spiller altid en underliggende rolle."

"Vi interesserer os for at skabe produkter der på samme tid rækker både frem og tilbage i tiden og som rykker ved vores opfattelse af hvad der er smukt og inspirerende.
Både som butiksejere og designere ser vi det som vores fornemste opgave konstant at skabe nye historier og æstetiske udtryk der afspejler tiden vi lever i."

De to designere arbejder sideløbende for anerkendte danske designvirksomheder, blandt andre Kähler,for hvem de står bag den moderne designklassiker ”Omaggio” med de ikoniske og populære striber, samt lågkrukkerne, ”Bellino” og vaserne ”Love Songs”. Til foråret 2016 lanceres plantekrukkerne, ”Edge” for Trip Trap.

Stilleben er desuden medejere af Den Danske Keramikfabrik på Bornholm, som fra 2016 skal fremstille deres egne keramik og stentøjskollektioner og på den måde bidrage til kollektionernes autencitet og bæredygtighed.

 

 

 


STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 27113191

Tilføjet til kurven

c