Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret

Historien bag

Da de to designere, Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, åbnede butikken Stilleben i Læderstræde i København i 2002, var de blandt de første som solgte moderne fortolkninger af håndlavet keramik og glas, og de blev en stærkt medvirkende faktor til den overvældende interesse for håndværket, som tidligere kun var kendt i kunsthåndværkerkredse. Nu bredte keramikken sig indenfor boligindretning og interiør samt til designbutikker landet over, en tendens som fortsat er dominerende.

Da de fire år senere startede med at sælge tegninger og serigrafiske tryk, var de med til at skyde den store bølge i gang med print og grafik, som i dag er en af største tendenser indenfor bolig og design. Dermed viste de endnu engang, at de med deres sikre stil og æstetiske sans er med til at definere tidens udtryk. Kollektionen tæller i dag, ud over print og keramik, også tekstiler, interiør og smykker.

I 2005 åbnede webshoppen stilleben.dk, som ud over at sælge de varer der forhandles i butikken i København også tilbyder kunderne unikaværker indenfor keramik og billeder under kategorien ONE OF A KIND.

Siden 2007 har de to visionære designere også drevet egen tegnestue, hvor de løser designopgaver for brands som Kähler og Trip Trap samt en stadig voksende kollektion af produkter i eget navn.

”Stilleben” kommer af tysk og er en foto – og malerteknisk stilart, der viser opsætninger af livløse genstande. De to designere bag Stilleben valgte navnet for at afspejle deres vision om at skabe unikke og personlige udtryk og tableauer indenfor design og boligindretning.

Butikken er i dag beliggende i Niels Hemmingsens Gade 3 i København og er én af de førende design og interiørbutikker i Danmark.

STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 22451131 / +45 27113191

Tilføjet til kurven

c