Stilleben co-founders and designers Ditte Reckweg (left) and Jelena Schou Nordentoft (right) in the office space with Memphis Stoneware

Etableret i 2002

Stilleben designer og producerer deres egne kollektioner af service , tekstiler og interiør . Designet og produktionen fokuserer på materialer af høj kvalitet og dygtigt håndværk, hvilket resulterer i værdifulde og langtidsholdbare produkter.

Stilleben blev grundlagt i 2002 af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. Begge er uddannede produktdesignere fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med speciale i glas og keramik. Deres fælles passion for godt håndværk og særegne genstande har været en del af Stilleben lige fra starten.

Flagskibsbutikken Stilleben, som ligger i Frederiksborggade 22 i centrum af København, viser hele vores kollektion sammen med en omhyggeligt kurateret blanding af håndlavet keramik og glasvarer, unikke produkter, tekstiler, møbler og print – alt sammen håndplukket af de to stiftere.

Stilleben-duoen designer også produkter for anerkendte danske designvirksomheder som Kähler, Georg Jensen, Skagerak, Motarasu, Silkeborg Uldspinderi og Lyngby Porcelæn.

Læs mere om vores samarbejder.Navnet Stilleben er et tysk kunstbegreb, der refererer til et kunstværk, der skildrer for det meste livløse genstande - ofte i borddækning.