Journal

'Tablescapes' by Stilleben x TAKT

'Tablescapes' af Stilleben x TAKT

En historie om bordet, servicet og det liv, der levede omkring det.

Som en del af 3daysofdesign 2023 gik Stilleben sammen med det danske møbelmærke TAKT. For at fejre vores fælles passion for at producere langtidsholdbare og bæredygtige produkter, skabte vi præsentationen Tablescapes.

Læs mere

Small living - at home with interior consultant Rikke Munk

Lille bolig - hjemme hos indretningskonsulent Rikke Munk

Hensynsfulde hjørner, fleksible møbler og kuraterede vintagegenstande skaber hjerterum til alle i Rikkes københavnske lejlighed. Kom og kig indenfor og oplev, hvordan Rikke har skabt et hjem med masser af personlighed og plads til alle på blot 60 kvm.

Læs mere

Alma Cutlery - carefully crafted for everyday living

Alma Bestik - omhyggeligt udformet til hverdagen

Stillebens nye Alma Bestik er designet af Ulrik Nordentoft og udviklet i tæt samarbejde med Stillebens ejere og designere, Ditte og Jelena. Det er tæt forbundet med udtryk og proportioner af Memphis stentøj. Først og fremmest er den dog lavet til at være funktionel.

Læs mere

Stilleben visits Portugal

Stilleben besøger Portugal

Oprindeligt bestod Memphis stentøj af en meget begrænset, håndlavet kollektion. Selvom produktionen nu er storstilet, forbliver de håndværksmæssige sensibiliteter, og det oprindelige design har stort set været uændret. Menneskehænder er stadig involveret i hvert trin af processen, og stentøjet og glasuren er begge dynamiske, livlige materialer, der bevarer den karakteristiske følelse af håndværk i designet.

Læs mere

Sublime craftsmanship - handmade bamboo lamps

Sublimt håndværk - håndlavede bambuslamper

Designet af den japanske kunstner Tani Toshiyuki og udformet af japanske bambusmestre, de japanske håndlavede lamper omfatter dygtigt håndværk, historie og et moderne syn, der bringer det gamle håndværk ind i moderne omgivelser og gør dem relevante og relaterbare.

I Stillebens flagskibsbutik kan du opleve et udvalg af disse kunstværker helt tæt på.

Læs mere

Art for everyone. Poul Gernes x Stilleben Print Collection: Kærlighed og Kirsebær

Kunst for alle. Poul Gernes x Stilleben Tryksamling: Kærlighed og Kirsebær

Den danske kunstner Poul Gernes (1925-96) farverige, modige værker kommunikerer direkte med beskueren. Med letgenkendelige motiver og særdeles dekorativ kunst placeret i det offentlige rum søgte han at gøre kunst tilgængelig for alle.

I dette unikke samarbejde med Gernes Fond præsenterer Stilleben to Gernes-tryk i vores Tryksamling.

Læs mere

Touring Japan - Stilleben pop-up in Nagano. Rhubarb treats and Danish design

Touring Japan - Stilleben pop-up i Nagano. Rabarbergodbidder og dansk design

Stillebens rundvisning i pop-up butik i Japan fortsætter i hele 2022. Kurateret af vores partnere Nomad Inc fortsætter turen i Omokage bog- og håndværksbutikken i Nagano.

Ved siden af ​​udstillinger af Stillebens samlinger af glasvarer, stentøj og hørtekstiler vil ejeren Kensuke Iwai servere hjemmedyrkede rabarbergodbidder inspireret af traditionelle danske opskrifter, som besøgende på pop-up'et kan prøve, mens de shopper.

Læs mere