Det gode hverdagsliv

Hos Stilleben værdsætter vi hverdagen. Vi elsker at dele måltider i godt selskab med familie og venner. Dette udmønter sig i vores service, som er en naturlig forlængelse af Stillebens univers centreret omkring vores opholds- og spiserum.

Stilleben Bordservice er værdigenstande lavet til hverdagen. Kollektionen hylder skønheden ved det håndgribelige. Stillebens synspunkt er en langtidsholdbar æstetik. Det er enkle former lavet af ærlige materialer i velafbalancerede, inspirerende farver og glasurer. Hvert produkt er en del af en sammenhængende og tydelig helhed.

Stillebens univers af farverigt og holdbart service i keramik, glas og hør gør det nemt at dække et inspirerende bord – hver dag.

Design

I Stillebens design er den tætte opmærksomhed på detaljer forankret i dygtighed og håndværk. Der er en dyb interesse for den specifikke materialitet og taktilitet relateret til funktion. En streng, no-nonsense præcision er altid til stede uden nogensinde at gå på kompromis med karakter og æstetiske egenskaber. Designprocessen handler om præcision og optimering af selve objektet, inden der tilføjes de distinkte Stilleben-farver, der gør hvert objekt til en del af et sammenhængende univers.

Produktion

Vi tilstræber gennemsigtighed i både produktion og forsendelse og arbejder konstant hen imod mere bæredygtig praksis. Det er en kontinuerlig indsats med den højest mulige grad af kvalitet og bæredygtighed som pejlemærke.

Minimering af emballage, arbejde hen imod energibesparende processer, valg af genbrugsmaterialer til emballering og genbrug af råvarer fra produktionen er alt sammen en del af at reducere Stillebens CO2-fodaftryk.

Størstedelen af ​​Stillebens produktion ligger i Europa. Vores produktionspartnere udmærker sig ikke kun i deres håndværk, men deler også vores mål om at blive stadig mere bæredygtige samt at være både socialt og etisk ansvarlige. Al vores produktion bruger lokalt fremskaffede råvarer af høj kvalitet, og vores partnere beskæftiger dygtige, lokale arbejdere.