Around the table with Original Coffee

Around the table with Original Coffee

Around the table with Original Coffee

Endnu engang inviterer vi gode venner rundt om bordet i vores 'Around The Table'-serie, og denne gang er det Original Coffee.

God kaffe, brewed by friends.

Bag Original Coffee står barndomsvennerne Nikolaj og Philip, der siden 2010 har serveret god kaffe til københavnerne – både på deres i alt 18 kaffebarer rundt omkring i København og via deres webshop, hvor du kan købe kaffebønner og kaffeudstyr.

I sommeren 2024 har Original Coffee også budt Stilleben til bords. Fra i dag kan du nemlig nyde din kaffe og dit bagværk på vores Memphis-stel i kaffebaren på toppen af Illum.

Bagværk fra eget bageri

Original Coffee har både eget risteri og også et bageri i Kødbyen, der dagligt leverer friske forsyninger til alle kaffebarerne.

Alt i kaffe

Hvis du går op i kaffe, er der både et stort udvalg af bønner og kaffetilbehør at finde på hylderne. Original Coffee har også en webshop, hvor du finder alt, du mangler, til din kaffestation.

Original Coffee x Stilleben

Nyd en god kop kaffe og friskbagt bagværk på vores Memphis-stel sammen - med skøn udsigt ud over København hos Original Coffee på toppen af Illum.

Illum Rooftop
Østergade 52
1100 København K