'Tablescapes' by Stilleben x TAKT

'Tablescapes' af Stilleben x TAKT

'Tablescapes' by Stilleben x TAKT

Som en del af 3daysofdesign 2023 gik Stilleben sammen med det danske møbelmærke TAKT.

Stilleben x TAKT
For at fejre vores fælles passion for at producere langtidsholdbare og bæredygtige produkter, skabte vi præsentationen Tablescapes – en historie om bordet, servicet og livet omkring det.

Desuden vil vi introducere vores nye Memphis-krus lavet af et spændende nyt råmateriale bestående af 90% genbrugsler.Fælles værdier
Vi er meget stolte af at samarbejde med TAKT – vi ser dem helt klart som de første til at ændre møbelindustrien mod mere bæredygtig praksis.

TAKT er en københavnsk møbelvirksomhed, etableret i 2019, der gentænker måden at designe, bygge og sælge møbler til gensidig fordel for mennesker og planeten. Bæredygtige materialer og produktionsmetoder er kernen i deres mission om at levere design af høj kvalitet til tilgængelige priser – uden at have en negativ indvirkning på planeten. TAKT er B-corp certificeret og alle deres produkter er FSC- og 100% øko-certificerede.

Vi deler TAKTs kærlighed til kvalitetsmaterialer, godt håndværk og for at skabe værdifulde, håndgribelige genstande til hverdagen.

Langtidsholdbare produkter: TAKT ønsker at bryde den usunde smid-væk-kultur omkring møbler, da møbler skal elskes, plejes og overleveres til fremtidige generationer. Derfor er alle TAKT møbler designet til reparation. Så når livet sker, vil du nemt være i stand til at reparere eller udskifte ødelagte dele. På denne måde kan dine møbler holde evigt.

Meget mere TAKT
Besøg taktcph.com for at lære mere om TAKTs univers, udforske alle deres møbler og læse deres historie om samarbejdet med Stilleben .

Se både Tablescapes og det nye Memphis-krus i Stilleben Flagship Store eller hos Original Coffee i Store Kongensgade 124, København i løbet af 3daysofdesign 2023.