Small living - at home with interior consultant Rikke Munk

Lille bolig - hjemme hos indretningskonsulent Rikke Munk

Small living - at home with interior consultant Rikke Munk

Hensynsfulde hjørner, fleksible møbler og kuraterede vintagegenstande skaber hjerterum til alle i Rikkes københavnske lejlighed.

Rikke Munk, stifter af vintagebutikken MUJO OBJECTS og indretningskonsulent bor sammen med sine to sønner i Københavns Nordvest.

Hendes toværelses lejlighed er fuld af unikke vintagefund, farvesprøjt og genstande, der ikke matcher (og heller ikke har).

Kom og kig indenfor og oplev, hvordan Rikke har skabt et hjem med masser af personlighed og plads til alle på blot 60 kvm.Ved blanding, ikke matchende:
— Jeg nyder virkelig at lade kontraster mødes. Nyt og gammelt, bløde og hårde materialer, farvesammenstød. Nogle vil måske kalde et par af mine ting 'grimme'. Det gider jeg overhovedet ikke. Min Zebra tekande bringer sjov og finurlighed til køkkenet.

Jeg kan godt lide at finde vintage genstande og blande disse med mere moderne designs fra butikker som Stilleben. Jeg matcher ikke farver eller stilarter; Jeg tager med hjem, hvad der taler til mig, og hvad der gør mig glad.

"At have mindre plads betyder nøje at overveje, hvad der kommer ind i mit hjem. Det kan jeg godt lide; hver genstand har betydning for mig."

Om at skabe små stilleben:
— Det store værelse i min lejlighed har mange funktioner. At skabe hensynsfulde hjørner får det til at føles mere rummeligt. Disse små opsætninger er fleksible, og de flyttes ofte rundt.

At have en spisestue, stue og soveværelse i ét er ikke let, men jeg føler, at jeg har fået det til at fungere med disse personlige hjørner.

Om dekoration med farver:
— Jeg kan godt lide at have små eksplosioner af farver rundt i lejligheden. Jeg har en tendens til at holde større flader i mere afdæmpede toner, men tilføjer så farve med tekstiler, kunstværker og mindre møbler.

På denne måde ved jeg, at jeg ikke bliver træt af dem, og jeg kan nemt ændre rummets udseende med blot små justeringer.