Alma Cutlery - carefully crafted for everyday living

Alma Bestik - omhyggeligt udformet til hverdagen

Alma Cutlery - carefully crafted for everyday living

Filosofien bag Stillebens service er at skabe værdigenstande, som vil være favoritter i de kommende år med en kvalitet og design, der gør det nemt at dække et inspirerende bord hver dag. Vores stentøj, glas, tekstiler - og nu også bestik - er til de særlige lejligheder og de almindelige tirsdagsaftener.

Stilleben Alma Bestik

Stilleben Alma Bestik

Om Alma

Stillebens nye Alma Bestik er designet af Ulrik Nordentoft og udviklet i tæt samarbejde med Stillebens ejere og designere, Ditte og Jelena. Det er tæt forbundet med udtryk og proportioner af Memphis stentøj. Først og fremmest er den dog lavet til at være funktionel:

"For mig er bestik et værktøj. Vi har alle en udpræget intuitiv fornemmelse af, om kniv og gaffel er behagelig at bruge. Derfor er en harmonisk form og fysisk balance mellem vægt og form essentiel" , siger Ulrik om vores Alma bestik.

Designer Ulrik Nordentoft diskuterer Alma Bestik med Stillebens Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft

Da Alma Bestik er lavet specifikt relateret til Memphis, er hvert stykke justeret minutiøst, så det passer og giver mening som en sammenhængende helhed. For eksempel sikrer knivens design og skala, at den ikke glider ned i pladerne.

Alma Bestik spisestue

Proportioner, der er relevante for nutidige spisevaner

Hver genstand i Stillebens servicekollektioner - både glas, stentøj og bestik - er resultatet af en nøje undersøgelse af samtidens spisevaner; hvad og hvordan vi spiser. Dimensionerne og formerne er direkte relateret til de specifikke behov for hvert måltid i løbet af dagen.

"Vi har opdateret og justeret proportionerne af de enkelte dele af bestiksættet, så de matcher og er relevante for måltiderne og den måde, vi spiser på i dag. Helt konkret er Alma-teskeen anderledes ved, at den er større end i mange andre bestiksæt. Vi bruger ikke længere en teske til at røre vores te og kaffe, men vi bruger den til at spise kage eller til at putte i en skål med pesto, nødder eller andre krydderier" , forklarer Ulrik.

Designet til enhver lejlighed

Bestikkets udtryk lander et sted mellem det hverdagspraktiske og det festlige. Fast forankret i det strengt funktionelle bestikket har også dekorative elementer, der findes i klassisk sølvtøj, såsom en buet overgang fra hank til ske eller gaffel, en såkaldt svanehals, samt et mejslet logo i hvert stykke.

Stilleben Alma Bestik på Memphis Stentøj

Bestikket er lavet af 100 % rustfrit stål og er nemt at vedligeholde og passer problemfrit ind i vores liv og daglige vaner. Den kommer i en praktisk mat polering og en funklende poleret finish.

Oplev Alma bestik

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.