Stilleben Samarbejde

Lige siden Stilleben-duoen åbnede deres første Stilleben-butik har de
fostret ideer, som har ført til nyt moderne design. Udover at køre deres egen
linje af Stilleben design – samarbejder duoen med internationalt anerkendte
designvirksomheder som Kähler, Skagerak og Lyngby Porcelæn. Det hele begyndte i
2007, da Kähler lancerede Stillebens ikoniske Omaggio Vase, som straks blev en
verdensomspændende bestseller.

Omaggio Nuovo

2021
Design af Stilleben for Kähler

Design af Stilleben for Kähler Omaggio Nuovo-serien bringer en stilfuld fornyelse til den ikoniske Omaggio-vase. Alle former og farver i Omaggio Nuovo serien er designet til at matche sammen, og giver et interessant og dekorativt udtryk, når forskellige ting er arrangeret sammen.

Lær mere

DAN-Ild

2020
Design af Stilleben for Lyngby Porcelæn

Design af Stilleben for Lyngby Porcelæn. Stilleben har haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Lyngby Porcelæn om relanceringen af ​​en af ​​vores gamle favoritter - DAN-Ild servicet. På trods af at det stammer fra 1950'erne, er dette service stadig yderst relevant, da det er multifunktionelt og repræsenterer en moderne designtilgang. Det kan bruges
både som ovnfast køkkengrej og servicegrej til dit middagsbord.

Lær mere

Sweaterkollektionen

2020
Kollektion designet af Stilleben for Silkeborg Uldspinderi

"Vi drømte om et enkelt og mønstret tæppe med samme følelse som en yndlingstrøje, som du bare trak over hovedet og efterlod på sofaens armlæn". Sweater Collection er en kollektion af plader i seks forskellige farver skabt af Stilleben for Silkeborg Uldspinderi, som er kendt for deres dedikerede arbejde med uldmaterialet.

Lær mere

Rhombe farve

2020
Farvepalet af Stilleben for Lyngby Porcelæn

Farverne på det relancerede ikoniske Rhombe bordservice er designet af Stilleben for Lyngby Porcelæn. Denne legende og moderne farvepalet - inklusive dens dybt mættede, dristige og lyse nuancer - tilføjer elegance og frisk energi til hver genstand og redefinerer den klassiske hvide kollektion af Rhombe bordservice.

Lær mere

Yoko

2019
Design af Stilleben for Motarasu

Yoko er en skulpturel og distinkt servicekollektion inspireret af Stillebens første rejse til Japan i 2015. Enkle, skulpturelle former udfordrer porcelænets materiale og understreger materialets renhed. Tekanden fungerer som midtpunktet i samlingen ovenfor, og kruset og den lille kande tilføjer en ceremoniel følelse til sættet.

Lær mere

Shiro

2019
Design af Stilleben for Motarasu

Shiro er det japanske ord for hvid. Shiro er en serie af porcelænsskåle i seks forskellige størrelser designet til at opfylde næsten ethvert behov, du måtte have til en beholder. Hver skål er markeret med en lille indigo blå prik, der angiver dens størrelse, og henviser til små japanske frimærker, der ofte bruges til at signere et produkt eller et papir.

Lær mere

Håndlavede skeer

2017
Designet af Stilleben for Blue Leaves

Stilleben x Blue Leaves er en kollektion af håndlavede skeer designet af Stilleben og French Blue Leaves. Skeerne er inspireret af art deco og lavet i forgyldt eller sølvbelagt messing og pyntet med pink rosenkvarts eller grøn onyx.

Lær mere

Edge service

2017
Design af Stilleben for Skagerak

Edge Tableware er lavet i højbrændt terracotta og inspireret af en gammel græsk-egyptisk tradition for håndværk, hvilket afspejles i den amfora-inspirerede fod. Ydersiden har bevaret sin originale mat finish, mens indersiden er glaseret for at sikre en robust og vandafvisende overflade, der er nem at rengøre. Tåler opvaskemaskine, bortset fra Edge Teapot og Edge Sugar Bowl, som har teak- og messingdetaljer.

Lær mere

Kant vase

2016
Design af Stilleben for Skagerak

Edge Vase er lavet i højbrændt terracotta og inspireret af en gammel græsk-egyptisk tradition for håndværk. Vasen er skarpt profileret i niveauer, hvilket gør, at den balancerer mellem det rå og det raffinerede. Ydersiden har bevaret sin originale mat finish, mens indersiden er glaseret for at sikre en robust og vandafvisende overflade, der er nem at rengøre.

Lær mere

Kantpotte

2016
Design af Stilleben for Skagerak

Edge potten er lavet i højbrændt terracotta og inspireret af en gammel
græsk-egyptisk tradition for håndværk, hvilket afspejles i den
amfora-inspirerede fod. Edge potten er lavet til indendørs brug og kommer i glaseret
light grey og terracottabrun.

Lær mere

Omaggio

2007
Design af Stilleben for Kähler

Omaggio er en hyldest til det danske internationalt anerkendte keramikværksted Kähler. Med sin moderne form og ikoniske striber er Omaggio-vasen i porcelæn blevet en verdensomspændende bestseller. Gennem årene er Omaggio blevet lavet i forskellige designs - fra minivaser og skåle til kaffekander og lysestager med forskellige farvede striber.

Lær mere