Stilleben x Anna Bystrup ceramics

Stilleben x Anna Bystrup keramik

Stilleben x Anna Bystrup ceramics

Den danske keramiker Anna Bystrup har skabt et meget begrænset oplag af håndkastede tekander til Stilleben i hendes hyggelige og stemningsfulde arbejdsplads i Frederiksværk.

Anna Bystrup er uddannet fra Det Kongelige Danske Akademi i 2014. Vi opdagede Anna, da hun lavede keramik i Den Danske Keramikfabrik i Nexø, Bornholm og elskede straks hendes tilgang til sin kunst.

Hun har siden hen dedikeret sig til kunsten at kaste keramik og har en ekstraordinær grad af beherskelse i denne færdighed. I sit værksted skaber hun både sine egne værker og laver samarbejder og skræddersyede værker.

Under processen fra at få fat i det rå ler fra posen til at få et færdigt produkt smidt og brændt, har Anna haft det i hænderne et sted mellem femogtyve og halvtreds gange i et tidsrum fra to til tre uger. Der er ingen genveje. Håndkastet keramik tager tid og kræfter - begge parametre kan ses i det færdige værk.

Anna fortæller om sin tilgang og proces:

"Al min keramik er håndsmidt på min Shimpo-pladespiller. Jeg vejer leret og måler det med en tommestok. For eksempel vejer hver kaffekop 220 gram. Men det betyder ikke, at det er nøjagtige kopier. Det er der heller ikke to kaffer. "

Hver af tekanderne er unikke på hver deres måde, selvom de ved første øjekast ser næsten identiske ud.

"Nogle mennesker går ved skoven eller havet; rejser langt væk - kig ind i deres kæres øjne og bliver inspireret til nye produkter eller farver i deres produktion. Nogle mennesker bruger måneder på at teste glasurer og farver. Det har aldrig været min proces. Ting dukker bare op i mit hoved. Nogle gange i en drøm - nogle gange ud af ingenting. Når de dukker op, kommer de til live på min pladespiller, normalt inden for en dag eller to. Jeg har aldrig været tålmodig."

En ud af fyrre

Der er i alt 40 tekander, hvilket svarer nøjagtigt til det antal greb, vi har leveret.

Bambushåndtagene til tekanderne blev fundet af Stilleben-ejere Ditte og Jelena på en tur til Tokyo i Japan for år tilbage og har ventet på det rigtige tidspunkt og den rigtige kunstner. Gode ​​ting tager tid – den tid er nu.

Tekanderne er nummererede, og vi har omhyggeligt mærket og pakket hver af de fyrre tekander i vores kontorlokale i Stilleben.

Kærligt håndteret

Anna Bystrup har glaseret den afrundede stentøjstekande i en gennemsigtig glasur for en meget jordagtig, taktil fornemmelse, der genlyder det beroligende ritual med at brygge og skænke te.

De klare kanter giver en meget præcis hældning og det pæne kast og flade låg giver en behagelig håndtering af tekanden. Annas beherskelse af materialet er tydelig i de færdige tekander.

Du kan opleve tekanderne i vores flagship store i Frederiksberggade 22, eller i vores webshop.

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.