'For the sake of keeping' - Robynn Storgaard ceramics

'For bevarings skyld' - Robynn Storgaard keramik

'For the sake of keeping' - Robynn Storgaard ceramics

Den københavnske keramiker Robynn Storgaard hylder slow living og bevidst forbrug i sit arbejde.

Med rod i konceptet og filosofien 'For the Sake of Keeping' fremkalder Robynns stykker og arbejde enkle, vellavede genstande, der kan holde i generationer.

København baseret keramiker Robynn Storgaard


Underspillede detaljer og langtidsholdbar æstetik

Hendes værker er kendetegnet ved underspillede detaljer og stille skønhed, der understreger en velovervejet livsstil for at gå ud over aktuelle, udskiftelige trends og snarere sigter mod en langvarig æstetik.

"Mit arbejde handler om at lave genstande med nytte og ånd, der gennem tid og brug bliver smukkere, mere værdifulde og meningsfulde for brugeren" , forklarer Robynn.

Robynn Storgaard keramisk kop

Når genstande bliver til souvenirs

Stentøj kan potentielt holde i tusinder af år, og keramik er et århundreder gammelt håndværk med genstande lavet for at holde - og for at give videre til fremtidige generationer.

Ved at omgive os selv med meningsfulde genstande og engagere os bevidst i dem, kan det bringe glæde til de simple opgaver i livet. Det er, når en skål eller en kop overskrider ren funktion og bliver meningsfuld for brugeren. Robynn sigter efter, at hendes genstande bliver til souvenirs - ting af værdi, som vil være en del af vores daglige liv i en menneskealder.Håndlavede detaljer i produktionsskala

Robynn har netop lanceret sin første kollektion produceret på en lille, familieejet keramikfabrik. Alle genstande er håndlavede, og hendes yndlingsdetaljer fra hendes studieværker er blevet indarbejdet i designet, hvilket gør hendes souvenirs mere tilgængelige for et større publikum, mens de stadig bevarer forbindelsen til de unikke stykker, hun laver i sit studie.

Stilleben er en af ​​meget få udvalgte forhandlere af denne kollektion, og i en begrænset periode kan du finde Robynns nye kollektion sammen med en håndfuld af hendes enestående studieværker i vores flagskibsbutik .

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.