Handmade Christmas ornaments by artist Lene Lykke Davidsen

Håndlavet julepynt af kunstner Lene Lykke Davidsen

Handmade Christmas ornaments by artist Lene Lykke Davidsen

I år præsenterer vi en meget begrænset kollektion af ren julemagi - håndlavede, enestående papirpynt. De er skabt af kunstneren Lene Lykke Davidsen, hvis kunstpraksis er centreret omkring æstetiske studier af farver og former.

Lene Lykke Davidsen papirsmykke

Lene siger om sin kunstudøvelse:

”Jeg vil gerne bidrage til et skift i vores blik – at bevæge mig væk fra det trivielle og hverdagsagtige og mod den skønhed, der kan findes i hverdagens genstande.
Jeg stræber efter at forvandle kasserede genstande til genstande af skønhed og værdi. Enten ved at gøre dem til en del af en samling eller ved at lave hverdagsgenstande på min egen måde. Det, der føjes til genstandene i denne proces, peger på spørgsmål vedrørende æstetisk opmærksomhed, ressourcer, skønhed og forbrug."

Oprindelsen til de håndlavede papirhjerter går tilbage til 2018 og et samarbejde med Dansk Design Museum om at pynte deres juletræ.

I år har Lene skabt et begrænset antal ornamenter. Hver enkelt er unik. Uanset om det er på dit julebord, dit træ eller på væggen, vil disse smukke kunstværker tilføje et særligt strejf af julemagi.

Julebord med papirpynt

Papirpynten fås kun i vores flagskibsbutik og så længe lager haves.

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.