Hej! JPN - Stilleben touring Japan

Hej! JPN - Stilleben på turné i Japan

Hej! JPN - Stilleben touring Japan

I løbet af 2022 kan Stilleben opleves i hele Japan, da vores partnere Nomad Inc kuraterer en række pop-up butikker, der starter i Tokyo til april.

Stilleben kort over Japan pop-up tour


En lang kærlighedshistorie

Stillebens bånd til Japan går flere år tilbage med en gensidig respekt og fascination af det dygtige håndværk og traditioner inden for japansk keramik, træværk og langtidsholdbar æstetik.

Pop-up butik i Tokyos interiør

Fra indkøbstasker til Grand Bowls

Mere end 100 forskellige varer er afsendt til Japan og vil blive sat op og solgt i 8 forskellige byer i løbet af 2022 i forskellige pop-up steder og butikker.

Fra indkøbstasker til pudebetræk af hør, duge, konkave vaser, glas og hele kollektionen af ​​Memphis stentøj sammen med arkitekternes Trippers, køkkenhylder, laminatborde og vedhæng, det hele er tilgængeligt i pop-up butikkerne.

Pop-up butik i Tokyos interiør

Inspirerende rammer og udstillingsrum

Light Box Studio Aoyama i det centrale Tokyo danner inspirerende rammer for både pop-up shoppen og udstillingen, der er en del af konceptet.

Pop-up butik i Tokyos interiør

Skaber nye synergier

Den japanske interiørstylist Yuki Nakabayashi har kurateret udstillingsrummet med Stillebens genstande i nye rammer sammen med traditionelle, japanske håndværksværker - nogle moderne og nogle antikke - for at skabe spændende synergier mellem de to designverdener.

Pop-up butik i Tokyos interiør

Pudebetræk, stentøj og glas er blevet placeret i kontor-, opholds- og køkkenrum i samspil med traditionelle genstande i en eklektisk og levende blanding.

Pop-up butik i Tokyos interiør
Stilleben logo på pop-up shop i Tokyo
Billeder: Aya Tonosaki / @aya_sun10

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.