Vacation greetings - postcards from photographer Line Thit Klein

Feriehilsner - postkort fra fotograf Line Thit Klein

Vacation greetings - postcards from photographer Line Thit Klein

Fotograf Line Thit Klein har sendt fotografiske hilsner fra sin sommerferie i Rayo Del Sol, Spanien.

Stilleben Twist Glas Blå med limonade i solen


En tid og et sted til at komme ind i et mere roligt sindrum med at efterlade to-do-listerne og hverdagens logistik, og i stedet bruge dage på at veksle mellem diset sol og kølig skygge med drinks og lokale delikatesser.

Stilleben Memphis middagstallerken i støvet blå og bordserviet i terracotta med olivengren

At huske og genoplive den næsten forsvundne tradition med at sende håndskrevne postkort til familie og venner med Stillebens Mini Prints.

Stilleben Mini Printer som håndskrevne postkort

Stilleben Pouches i ternet blå og strukturrød med solbriller

Poser og indkøbstasker skifter problemfrit fra hverdag til ferietilstand. Alle spor af strandsand, solcreme og bystøv kan vaskes af, når (og hvis) det ønskes.

Stilleben Shopping Bag i Structure Yellow i en solstråle


Søger skygge under varmen midt på dagen i blødt sengetøj med god læsning, der omfavner ferielivets langsommelighed.

Stilleben Pudebetræk i Celestial Blue/Navy Stripe i en rattanstolAlle fotografier af Line Thit Klein

Fotograf Line Thit Klein i sit arbejdsrum, selvportræt

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.