Visit BaneGaarden - Dining with Stilleben at Perron

Besøg BaneGaarden - Spisning med Stilleben på Perron

Visit BaneGaarden - Dining with Stilleben at Perron

Hos Stilleben elsker vi at dele måltider i godt selskab med familie og venner . Dette udmønter sig i vores service og omfatter også den fælles følelse af at spise i Perron, den nyeste restaurant, der åbner i BaneGaarden.

Midt i København mellem vild natur og jernbanespor ligger ni trælader tilbage til 1909. Som en glemt skat har de boet der i årtier, men bliver nu restaureret tilbage til deres glans som BaneGaarden: en grøn oase i byen.

BaneGaarden er et bæredygtigt, grønt åndehul fyldt med gastronomiske ambitioner og organisk voksende ideer.

Blandt vild natur og bistader finder du Perron. Indrettet i en af ​​staldene er det bageri og pastabar med økologisk surdejsbrød, frisklavet pasta og årstidens grøntsager - alt sammen serveret på Stilleben service; Memphis tallerkner og skåle i alle størrelser samt kopper og konkave glas.

Oplev vores service, og hvordan de forskellige farver komplementerer hinanden, hvilket giver en levende og dynamisk borddækning.

Indretningen er inspirerende, og Perrons overordnede stemning er imødekommende og fælles. Du vil tilbringe hele dagen der med venner og familie; nyder god mad og snak.

Vi anbefaler også at tage en tur rundt i området for at opleve nogle af de 1,5 hektar vilde natur og gode ideer, der gør BaneGaarden til et så unikt indre byrum.

Stilleben er gået sammen med Rue De Tokyo for at lancere et nyt projekt baseret på et unikt udvalg af sengetøj og unisex nattøj i et begrænset oplag.

Nyt liv til døde lagerstoffer

Da vi gik gennem arkiverne af smukke og højkvalitets Rue De Tokyo-tekstiler, besluttede vi at give dem nyt liv ved at skabe en begrænset serie til soveværelset af disse forskellige førsteklasses materialer. Resulterer i et unikt udvalg af sengetøj og nattøj i forskellige mønstre, strukturer og bløde toner.

David, kreativ direktør på Rue De Tokyo, fortæller: 

» Når vi ser tilbage på noget af det tekstillager, vi har på Rue De Tokyo, ville vi give det nyt liv. Materiale og tekstur har altid været af stor betydning i min kreative proces og igangsætter mange gange mit design. Så med disse tidligere højkvalitetsstoffer ved hånden og verdens ressourcer i tankerne besluttede jeg og STILLEBEN-teamet at lave en serie af meget begrænsede produkter, der passede til deres sortiment og var lavet af disse såkaldte døde lagerstoffer.«

Moderigtigt nattøj til hverdagsbrug

Nattøj som afslappet outfit er en modetrend, der har været populær i årevis. Det kan være en sjov og behagelig måde at udtrykke din stil og personlighed på. Der er mange måder at style dit nattøj til forskellige lejligheder og årstider. Stylene har et klassisk og moderigtigt snit, og er lavet af sprød højkvalitets bomuld til varig brug.

Begrænset lager – kun i vores Flagship Store

Stilleben x Rue De Tokyo sælges eksklusivt i vores Flagship Store og kommer i modellerne Harper pudebetræk i 63x60 og Hagi dynebetræk i 140x200, og unisex Skylar og Paxton.