20 år med Stilleben


Essensen af ​​Stilleben gennem de sidste 20 år har været at skabe nye æstetiske udtryk og meningsfulde genstande til hverdagen.


Vi fejrer vores 20 års jubilæum med en Stilleben-bog - lavet til at fejre hverdagen og for at inspirere dig.

Hver dag stilleben

"Gennem denne bog - Every Day Still Life - ser vi tilbage på vores rejse og reflekterer over de øjeblikke, der har formet os, de overbevisninger, der har guidet os, og det samfund, der har understøttet vores drømme."

Ditte Reckweg Lindholm & Jelena Schou Nordentoft

Bog⼁Every Day Still Life

DKK. 475,00 Normal pris
Pris per stk. per
Moms inkluderet.
Tilføjet til kurv!
Se indkøbskurven eller fortsæt med at handle.

Det gode hverdagsliv

Midtpunktet i vores univers, bordet er, hvor intime oplevelser gøres og deles. Det er et område af sammenhold, samtale, god mad og vækkede sanser. Det er en scene i konstant forandring, der består af service, klæde, stole og mennesker. Genstandene berøres af hænder, øjne og mund.

Dette afspejles i Stillebens egne designs af stentøj, glas, tekstiler og bestik.

Memphis stentøj

Memphis Stoneware er en samling af stabelbart, funktionelt service. Det stringente, geometriske udtryk opblødes med de levende, livlige farver og blank, gennemsigtig glasur.

Den specielle glasur er udviklet af vores partnere for at skabe en yderst holdbar og ridsefast overflade af stentøjet.

Konkave glasvarer

Glasvarer lavet til hverdagsbrug. Den let konkave form kendetegner kollektionen af ​​drikkeglas, vinglas, karafler og vaser i to størrelser.

De unikke kvaliteter af krystallinsk glas giver mulighed for en klar, tynd og delikat finish uden at gå på kompromis med holdbarhed og styrke.