Fri fragt i DK over 499 kr Hurtig levering 1-3 hverdage 30 dages returret

Om Stilleben

Stilleben sælger nøje kuraterede produkter fra etablerede og up-and-coming designere fra hele verden, samt et voksende udvalg af signaturdesigns i eget navn. Produktsortimentet strækker sig over keramik, tekstiler, interiør, møbler og grafisk print, til accessories og smykker, oftest fra mindre, håndlavede kollektioner. Alt er udvalgt med en sikker fornemmelse for tidsånden, samt en særlig evne til at se nye tendenser og skabe personlige udtryk og sammenhænge.

Stillebens vision er at skabe en sanselig købsoplevelse med inspirerende universer af nytænkt design og håndplukkede produkter, samt en høj personlig service i både butik og webshop.

Blandt et stærkt felt af inspirerende webshops, blev stilleben.dk i efteråret 2015, kåret som den bedste online shop inden for kategorien ”Home Decor” i Norden, af den anerkendte canadiske blog, ”Nordic Design”, som er Nordamerikas største blog om nordisk design. Vi takker for den fine anerkendelse!

Butikken i København er anbefalet i flere internationale magasiner og rejseguides som et ”must see” i København og design-entusiaster fra hele verden  lægger vejen forbi for at spotte de nyeste trends eller følger med på Instagram hvor næsten 50.000 lader sig inspirere af Stillebens unikke stil via #stilleben_dk.

Butikken ligger i Niels Hemmingsens Gade 3 i København.

Bag Stilleben står de to designere Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, begge uddannet fra Danmarks Designskole med speciale i keramik og glas.


STORE: NIELS HEMMINGSENSGADE 3, 1153 COPENHAGEN, DENMARK, +4533911131
STORE & WEBSHOP: FREDERIKSBORGGADE 22, 1360 COPENHAGEN, DENMARK, +45 22451131 / +45 27113191

Tilføjet til kurven

c